DM Masters Sprint 2019

Kære kajakentusiaster
Tag på kajakweekend i Midtjylland den 15.-16. juni, hvor der både er maraton og kortbaneløb på programmet.  

Se flyeren her som PDF: http://www.aarhuskajaksamvirke.dk/wp-content/uploads/2019/05/Åbne-Danske-Masters-Sprint-2019_invitation.pdf

Lørdag den 15. juni er der Ry Mix Maraton – en del af Danish Open og eneste løb af sin slags i DK. Søndag den 16. juni afholdes det åbne stævne DM masters sprint på Brabrand Rostadion – se vedhæftede invitation. Der er kun ca. 30 km mellem de to løbssteder og mange muligheder for overnatning, bl.a. kan man slå telt op både ved Ry Roklub og ved rostadion i Brabrand.

Ry K2MIX er det eneste rene K2MIX maraton i Danmark – derfor Danish Open efter aftale med DKF. Alle aldre kan deltage, og det er deltagernes alder i kajakken, som definerer klassen!
Løbet har pæne præmier. Som ved vores Havneræs vil vi gerne se deltagere på alle niveauer. Vi lægger op til, at det skal være en hyggelig og sjov eftermiddag sammen – på og omkring Knudsø i Ry, hvor der er god adgang for tilskuere både ved overbæringen og start-/målområdet.
Vi har også en åben klasse på den halve distance. En god måde at prøve maratonkonceptet på.
Jeg håber, at I vil dele dette med medlemmer og andre, som kunne have interesse for at deltage. Se vedlagte flyer til ophængning i klubben.

Følg også med på Facebook: https://www.facebook.com/groups/ryk2mix/